Uși de intrare
CONFORT

Pot fi realizate folosind diverse combinații de elemente fixe și panouri laterale. Frumusețea lor este dată de panourile ornamentale, pachetul de geam termoizolant, traverse și montanți armonios integrați în foaia de ușă ce au ca rezultat un număr foarte mare de modele.

Toate ușile de intrare CONFORT sunt ranforsate la colțuri cu colțari sudabili, care se fixează în interiorul armăturii și se sudează împreună cu profilele din PVC.

Acestea conferă ușilor termopan o rigiditate și o stabilitate ridicată, reducând astfel necesitatea intervențiilor de reglaj după montaj.

Image

Beneficile
ușilor de intrare
CONFORT

realizate cu profile din PVC GEALAN, geam termoizolant, panouri ornamentale, pag din aluminiu și feronerie modernă

Beneficii
Cost
Izolație termică

Izolație termică

Ușile rezidențiale CONFORT sunt echipate cu geam termoizolant de ultimă generație sau panel ornamental termoizolant. Proprietățile excelente de izolație termică determină confortul termic, prin reducerea costurilor cu energia necesară încălzirii sau răcirii, atât pe timp de iarnă, cât și pe timp de vară.
Izolație fonică

Izolație fonică

Geamul termoizolant de înaltă calitate, panelul ornamental și profile din PVC de diverse grosimi asigură proprietăți excelente de izolație fonică, ce oferă avantaje în ceea ce privește atenuarea zgomotele din exteriorul clădirii.
Protecție

Protecție

Toate ușile termopan CONFORT sunt echipate cu feronerie specială multipunct, închidere cu cheie și balamale solide ce asigură durabilitatea ferestrei și siguranța locuinței. Foarte rezistente la impact, deformare, rupere, raze ultraviolete, intemperii și coroziune, ușile din PVC conferă un nivel crescut de siguranță.
Culoare

Culoare

Ușile rezidențiale CONFORT pot avea o multitudine de nuanțe opținute prin foliere cu folii uni sau imitație lemn, placare cu aluminiu ce poate fi vopsit în orice culoare RAL. Panourile ornamentale au modele variate iar manerele și balaamlele sunt în ton cu ușa.
Personalizare

Personalizare

Îți putem personaliza ușile rezidențiale cu forme și dimensiuni diverse. Geometria profilurilor, tipul de deschidere și împărțirea ușii ne permit să construim ceea ce îți dorești. Aveți posibilitatea să alegeți o ușă simplă, cu panouri fixe laterale sau supralumina.
Image

Culori

Aveți la dispoziție o gamă variată de culori obținute prin înfoliere, culori simple, imitație lemn sau nuanțe moderne pe care le puteți alege pentru ușile de intrare CONFORT
Image

Feronerie

Ușile de intrare CONFORT sunt echipate cu feronerie ROTO NT sau G-U și includ în standard: închidere multipunct cu cheie, balamale solide și mânere diverse.

Prag din aluminiu

Acoperirea din aluminiu a pragului asigură o rezistență ridicată a pragului, mai multe planuri de etanșare și un bloc de etanșare integrat la nivelul colțului cu piesă-pereche pentru o capacitate sporită de etanșare.

  • Izolare termică excelentă - proces izoterm optim
  • Elementele de feronerie ale ușii de balcon, respectiv ale modelelor de uși cu cercevea dublă sunt integrate coplanar
  • Sunt posibile toate variantele de montaj (montaj între rama oarbă sau ca variantă înșurubată la nivel interior)
  • Pragul poate fi utilizat pentru sisteme cu o adâncime constructivă de 74 mm și 83 mm
  • Rezistență ridicată împotriva ploilor torențiale datorită unei table de acoperire exterioare cu formă specifică, precum și unor planuri multiple de etanșare
  • Acoperirea suportului pragului camuflează șuruburile de fixare de la baza falțului
Image

Doriți mai multe informații despre
produsele și serviciile noaste?

Sunați la numărul (+4) 0720 777 609 și un reprezentant PRO CONFORT vă va oferi informațiile necesare sau completați formularul de solicitare ofertă de preț ferestre și uși și vă vom contacta în cel mai scurt timp!
Ofertele de preț se realizează GRATUIT și nu generează obligații contractuale!

PRO CONFORT WINDOWS

Suntem o companie dedicată fabricării de ferestre și uși PVC și de peste 20 de ani proiectăm, producem și instalăm elemente de tâmplărie din PVC sau Aluminiu.

La noi puteți găsi o gamă completă de ferestre şi uşi din PVC cu geam termoizolant, uși rezidențiale, uși glisante, uși culisante cu ridicare (HST), uşi oscilo-culisante în forme şi tipo-dimesiuni diverse.