Uși culisante
cu ridicare
CONFORT HST

Ușile culisante cu ridicare (HST) sunt soluţia ideală pentru cei care doresc uși speciale pentru spații mari, vitrate, ce oferă luminozitate și o notă modernă locuinței. Sistemul de ridicare şi de alunecare a părții mobile permite deplasarea cu uşurinţă, silențios și fără efort.

Există un trend în arhitectura modernă pentru spații rezidențiale și nu numai: necesitatea de a avea spații mari, zone vitrate continue și mai multă deschidere către mediul înconjurător. În același timp, aceste spații trebuie să îndeplinească cerințele de economisire a energiei.

Image

Beneficile ușilor
culisante cu ridicare
CONFORT HST

realizate cu profile din PVC GEALAN, geam termoizolant, pag din aluminiu și feronerie modernă speciala

Beneficii
Cost
Izolație termică

Izolație termică

Ușile culisante cu ridicare CONFORT HST sunt echipate cu geam termoizolant performant cu grosime de până  la 52 mm cu proprietăți excelente de izolație termică care determină confortul termic, prin reducerea costurilor cu energia necesară încălzirii sau răcirii, atât pe timp de iarnă, cât și pe timp de vară.
Izolație fonică

Izolație fonică

Geamul termoizolant de înaltă calitate cu 2 sau 3 foi de sticlă și profilele speciale HST asigură proprietăți excelente de izolație fonică, cea ce oferă un avantaj în ceea ce privește atenuarea zgomotele din exteriorul clădirii.

Protecție

Protecție

Ușile culisante cu ridicare CONFORT HST sunt echipate cu feronerie specială de securitate si pot fi echipate cu închidere cu butuc și cheie ce contribuie la siguranța locuinței.
Culoare

Culoare

Ușile culisante CONFORT HST pot avea o multitudine de nuanțe opținute prin foliere cu folii uni sau imitație lemn, placare cu aluminiu ce poate fi vopsit în orice culoare RAL.
Luminozitate

Luminozitate

Ușile culisante cu ridicare CONFORT HST oferă posibilitatea realizării la dimensiuni foarte mari cu suprafețe mari de sticlă ce asigură pătrunderea lunimii naturale și o privire panoramică a exteriorului.
Image

Culori

Aveți la dispoziție o gamă variată de culori obținute prin foliere, culori speciale sau placare cu aluminiu pe care le puteți alege pentru ușile culisante cu ridicare
Image

Dimensiuni mari, design elegant, cu varietate mare de personalizare

Sistemele de uși culisante creează un aspect elegant și oferă flexibilitate în stabilirea elementelor fixe și mobile de acces. Astfel spațiul exterior și cel interior se îmbină armonios, într-un design minimalist ce se încadrează în orice tip de arhitectură.

Acum este ușor să vă simțiți bine acasă

Datorită tehnicii noastre, elementele pentru uși de mari dimensiuni pot fi deplasate cu ușurință. Nu contează dacă ușa este deschisă sau închisă. În orice caz, în cameră pătrunde multă lumină. Iar pragul aproape la nivelul pardoselii estompează distincția dintre interior și exterior.
 

Doriți mai multe informații despre
produsele și serviciile noaste?

Sunați la numărul (+4) 0720 777 609 și un reprezentant PRO CONFORT vă va oferi informațiile necesare sau completați formularul de solicitare ofertă de preț ferestre și uși și vă vom contacta în cel mai scurt timp!
Ofertele de preț se realizează GRATUIT și nu generează obligații contractuale!

PRO CONFORT WINDOWS

Suntem o companie dedicată fabricării de ferestre și uși PVC și de peste 20 de ani proiectăm, producem și instalăm elemente de tâmplărie din PVC sau Aluminiu.

La noi puteți găsi o gamă completă de ferestre şi uşi din PVC cu geam termoizolant, uși rezidențiale, uși glisante, uși culisante cu ridicare (HST), uşi oscilo-culisante în forme şi tipo-dimesiuni diverse.