Uși
armonică
CONFORT

Ușa armonică este soluţia ideală ce permite libertate mai mare de deschidere, fără obstacolul unei traverse sau al panourilor fixe. Astfel, poate ajunge până la 5 cercevele, pe şine fixe sau încorporate în pardoseală.

Mobilitatea a acestui model de uşă permite deschiderea totală. Are un mecanism de tip „acordeon” din foi mobile, fiind posibilă deschiderea suprafeţei pe care o dorești. Deschiderea nu este limitată de părţi fixe sau de traverse. Există diverse posibilităţi de alegere a acestor foi pliabile.
Image

Beneficile ușilor
armonică
CONFORT

realizate cu profile din PVC GEALAN, geam termoizolant și feronerie modernă specială

Beneficii
Cost
Izolație termică

Izolație termică

Ușile armonică CONFORT sunt echipate cu geam termoizolant performant cu grosime de până  la 52 mm cu proprietăți excelente de izolație termică care determină confortul termic, prin reducerea costurilor cu energia necesară încălzirii sau răcirii, atât pe timp de iarnă, cât și pe timp de vară.

Izolație fonică

Izolație fonică

Geamul termoizolant de înaltă calitate cu 2 sau 3 foi de sticlă și profilele din PVC asigură proprietăți excelente de izolație fonică, ce oferă avantaje în ceea ce privește atenuarea zgomotele din exteriorul clădirii.

Protecție

Protecție

Ușile armonică CONFORT sunt echipate cu feronerie specială de securitate si pot fi echipate cu închidere cu butuc și cheie ce contribuie la siguranța locuinței.

Culoare

Culoare

Ușile oscilo-culisante CONFORT pot avea o multitudine de nuanțe opținute prin foliere cu folii uni sau imitație lemn, placare cu aluminiu ce poate fi vopsit în orice culoare RAL.

Luminozitate

Luminozitate

Ușile armonică CONFORT oferă posibilitatea realizării la dimensiuni mari cu suprafețe generoase de sticlă ce asigură pătrunderea lunimii naturale și o privire panoramică a exteriorului.

Image

Culori

Aveți la dispoziție o gamă variată de culori obținute prin foliere, culori speciale sau placare cu aluminiu pe care le puteți alege pentru ușile culisante cu ridicare
Image

Glisare ușoară – deschideri generoase

UŞA ARMONICĂ este soluţia ideală ce permite libertate mai mare de deschidere, fără obstacolul unei traverse sau a panourilor fixe. Astfel, poate ajunge până la 5 elemente componente, pe şine fixe sau încorporate în pardoseală.

Marea mobilitate a acestui model de uşă armonică permite deschiderea totală. Este adaptată cu un mecanism "acordeon" din foi mobile, care permit deschiderea suprafeţei pe care o doriţi. Această deschidere nu este obstrucţionată de părţi fixe sau de traverse. Există diverse posibilităţi de alegere a acestor foi pliabile.

Calitatea şi designul feroneriei garantează flexibilitatea şi durabilitatea.

Doriți mai multe informații despre
produsele și serviciile noaste?

Sunați la numărul (+4) 0720 777 609 și un reprezentant PRO CONFORT vă va oferi informațiile necesare sau completați formularul de solicitare ofertă de preț ferestre și uși și vă vom contacta în cel mai scurt timp!
Ofertele de preț se realizează GRATUIT și nu generează obligații contractuale!

PRO CONFORT WINDOWS

Suntem o companie dedicată fabricării de ferestre și uși PVC și de peste 20 de ani proiectăm, producem și instalăm elemente de tâmplărie din PVC sau Aluminiu.

La noi puteți găsi o gamă completă de ferestre şi uşi din PVC cu geam termoizolant, uși rezidențiale, uși glisante, uși culisante cu ridicare (HST), uşi oscilo-culisante în forme şi tipo-dimesiuni diverse.