Call Center: (+4) 021 350 41 21

Cine suntem

Pro Confort caută permanent metode de diversificare şi îmbunătăţire calitativă şi cantitativă a ofertei de produse, moduri de a oferi valoare, caută maniera potrivită de a-şi servi clienţii mai bine decât oricine altcineva.

Ne propunem să obţinem reputaţia unei firme care are drept motto "excelenţa" în tot cea ce face.

Pro Confort deţine o hală de producţie dotată cu instalaţii şi maşini automate Elumatec şi Wegoma - Germania, de înaltă performanţă şi productivitate, oferind garanţia execuţiei unor produse de cea mai bună calitate.
Menţionăm doar câteva utilaje implicate în procesul de fabricaţie:
- 2 roboţi de tăiere, cu alimentare automată din magazia de profile;
- 2 centre de prelucrare;
- 2 linii de sudură la patru capete, fiecare cu roboţi de debavurare;
- maşină de lipit la patru capete, special concepută pentru sudură şi debavurarea cercevelei arcuite;
- maşină semiautomată pentru montajul feroneriei;
- 2 maşini pentru tăiat bagheta;
- 2 maşini pentru calat sticla, maşini care imită condiţiile de montaj, pentru a permite controlul tehnic de calitate cât mai exact.

Compania a reuşit să dezvolte un sistem de închideri fiabile şi complete, cu nenumărate alternative în ceea ce priveşte profilul, culoarea, accesoriile, forma, rigidizarea fiind realizată cu oţel zincat. Rezultatul este un produs frumos, robust, rezistent, uşor de instalat şi de folosit. Succesul pe piaţă al companiei este datorat celui mai important patrimoniu şi anume cel uman. De asemenea, organizarea pe departamente - vânzări, relaţii clienţi, proiectare, producţie, transport, execuţie şi montaj - permite o atentă urmărire a procesului de producţie şi a nivelului de satisfacţie a clienţilor.

PRO CONFORT WINDOWS

Suntem o companie dedicată fabricării de ferestre și uși PVC și de peste 10 ani studiem și proiectăm soluții pentru satisfacerea nevoilor clientului și a celor mai îndrăznețe idei arhitecturale de tâmplărie. La noi puteți găsi o gamă completă de ferestre şi uşi din PVC cu geam termoizolant, uși rezidențiale, uși glisante, uși culisante cu ridicare (HST), uşi oscilo-culisante în forme şi tipo-dimesiuni diverse.

Calitate - Marcaj CE

Ferestrele și ușile noastre sunt produse conform cu standardele de: calitate, siguranţă şi eficienţă energetică.

Sistemele de management implementate certifică faptul că toate activitățile noastre sunt îndreptate spre satisfacerea clienților și protejarea mediului inconjurator

Contact

  • Aurel Vlaicu Nr 8 – Centura Afumați
  • +4 021 350 41 21
  • ofice@proconfort.ro
  • Localizare harta
Site-ul PRO CONFORT foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implică acceptarea lor.