Call Center: (+4) 021 350 41 21

Calitate

GEALAN România este primul producător de profile PVC care a obţinut pe piaţa din România agrementul tehnic pentru tâmplăria din PVC în conformitate cu prevederile noului standard european, EN 14351-1. marcaj CE ferestre şi uşi din PVC. marcaj CE ferestre si usi din PVCPrin introducerea normei de produs EN 14351-1 „Ferestre şi uşi – Standard de produs, caracteristici de performanţă, partea 1-a: Ferestre şi uşi exterioare pentru pietoni, fără caracteristici de rezistenţă la foc şi/sau etanşeitate la fum” se stabilesc cerinţele minime pe care trebuie să le îndeplinească ferestrele şi uşile în ceea ce priveşte performanţele de etanşeitate la apă, izolaţie termică şi fonică, rezistenţă la vânt, permeabilitate la aer, dar şi obligaţia fabricanţilor de a garanta performanţele declarate în funcţie de utilizarea finală a produsului. Această normă de produs a intrat în vigoare în februarie 2007 şi prevede o perioadă tranzitorie de 2 ani, până în februarie 2009, când devine obligatorie pentru toţi producătorii. Practic, CE ca marcaj confirmă faptul că produsul corespunde tuturor cerinţelor de bază ale directivelor UE şi poate fi pus în circulaţie. Producătorii de ferestre urmează să-şi organizeze, documenteze şi să-şi menţină un sistem propriu de control pentru a garanta că produsele scoase pe piaţa corespund cu performanţele specificate.

  • ISO-9001
  • ISO-Gealan
  • ROTO-NT

PRO CONFORT WINDOWS

Suntem o companie dedicată fabricării de ferestre și uși PVC și de peste 10 ani studiem și proiectăm soluții pentru satisfacerea nevoilor clientului și a celor mai îndrăznețe idei arhitecturale de tâmplărie. La noi puteți găsi o gamă completă de ferestre şi uşi din PVC cu geam termoizolant, uși rezidențiale, uși glisante, uși culisante cu ridicare (HST), uşi oscilo-culisante în forme şi tipo-dimesiuni diverse.

Calitate - Marcaj CE

Ferestrele și ușile noastre sunt produse conform cu standardele de: calitate, siguranţă şi eficienţă energetică.

Sistemele de management implementate certifică faptul că toate activitățile noastre sunt îndreptate spre satisfacerea clienților și protejarea mediului inconjurator

Contact

  • Aurel Vlaicu Nr 8 – Centura Afumați
  • +4 021 350 41 21
  • ofice@proconfort.ro
  • Localizare harta
Site-ul PRO CONFORT foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implică acceptarea lor.