Call Center: (+4) 021 350 41 21

Fie ca va mutati intr-o locuinta noua, fie ca renovati sau pur si simplu vreti sa redefiniti aspectul interior/exterior al casei voastre, tamplaria din PVC, reprezinta una dintre cele mai la indemana solutii. Daca problema montajului este rezolvata cu brio de catre echipa de specialisti Pro Confort, in ceea ce priveste efectuarea masuratorilor corecte, responsabilitatea va apartine aproape in exclusivitate. 

Asadar, inainte de a va hotari sa comandati ferestrele termopan, menite sa schimbe nu doar aspectul locuintei ci sa rezolve si problemele legate de confort si siguranta,  trebuie sa aveti in vedere cateva aspecte, deloc de neglijat. In primul rand, se va tine cont de tipul locuintei – constructie noua, constructie cu tamplarie termopan veche  sau constructie veche cu tamplarie clasica din lemn?

Desi regulile de masurare sunt in principiu, aceleasi, deosebirile date de tipul locuintei, pot aduce modificari importante acuratetii masuratorilor. Este vorba de lipsa sau dimpotriva de existenta unei tencuieli, de modul de incarcare a spatiului ce delimiteaza cadrul unei ferestre, de existenta sau lipsa glafurilor ca si de gradul lor de finisare etc. In functie de raspunsurile la aceste probleme, se identifica cateva particularitati. 

Continue Reading

Condensul este apa care rezultă din transformarea vaporilor de apă în atmosferă. Aerul care ne înconjoară în interiorul caselor noastre conţine întotdeauna vapori de apă care de obicei sunt invizibili. Un exemplu tipic este norul de abur de deausupra unui ibric care devine rapid invizibil – de fapt, acesta a fost absorbit în atmosferă.

Cu cât este mai cald aerul, cu atât poate conţine mai mulţi vapori de apă - dar există o limită în ceea ce priveşte cantitatea de vapori pe care o poate conţine pentru o temperatură dată. Când această limită este atinsă, se spune că aerul devine saturat. Când aerul saturat vine în contact cu o suprafaţă care are o temperatură mai mică decât acesta, aerul este răcit şi emană surplusul de vapori de apă pe această suprafaţă – iniţial sub forma de abur şi, dacă este excesiv, sub forma unor picături mici de umezeală. Un exemplu este atunci când o persoană respiră spre o oglindă: condensul apare deoarece aerul expirat este săturat şi temperatura lui este mai mare decât temperatura aceluia al oglinzii (care este la temperature camerei).

Continue Reading

PRO CONFORT WINDOWS

Suntem o companie dedicată fabricării de ferestre și uși PVC și de peste 10 ani studiem și proiectăm soluții pentru satisfacerea nevoilor clientului și a celor mai îndrăznețe idei arhitecturale de tâmplărie. La noi puteți găsi o gamă completă de ferestre şi uşi din PVC cu geam termoizolant, uși rezidențiale, uși glisante, uși culisante cu ridicare (HST), uşi oscilo-culisante în forme şi tipo-dimesiuni diverse.

Calitate - Marcaj CE

Ferestrele și ușile noastre sunt produse conform cu standardele de: calitate, siguranţă şi eficienţă energetică.

Sistemele de management implementate certifică faptul că toate activitățile noastre sunt îndreptate spre satisfacerea clienților și protejarea mediului inconjurator

Contact

  • Aurel Vlaicu Nr 8 – Centura Afumați
  • +4 021 350 41 21
  • ofice@proconfort.ro
  • Localizare harta
Site-ul PRO CONFORT foloseste cookie-uri. Continuarea navigarii implică acceptarea lor.