Termeni și condiții

Site-ul www.proconfort.ro, denumit în continuare "proconfort.ro", este deţinut şi administrat de societatea Pro Confort Windows SRL, având sediul în Afumați, strada Aurel Vlaicu, nr. 8A, județul Ilfov, România, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J23/2076/2011, Cod Unic de Înregistrare 28964227, telefon +40213504121, e-mail office@proconfort.ro denumită în continuare Pro Confort.
Navigarea pe site-ul proconfort.ro urmată de înregistrarea evenimentului dorit şi contactarea furnizorului selectat, utilizarea oricăruia din instrumentele şi funcţionalităţile website-lui sau/şi înregistrarea în calitate de Client, echivalează cu citirea, înţelegerea şi acceptarea expresă a Termenilor şi condiţiilor de mai jos.
Pro Confort îşi rezervă dreptul de a schimba şi actualiza în orice moment conţinutul acestui site, precum şi Termenii şi condiţiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă.
În caz de divergentă sau neînţelegeri între Prestator şi Client, se vor aplica Termenii şi condiţiile valabile la momentul contractării.

1. Definiții

Platforma Online reprezintă aplicația proconfort.ro, proprietatea Prestatorului, cuprinzând toate funcțiile şi serviciile incluse în aceasta.
Conturile Social Media reprezintă conturile de Facebook, Instagram şi YouTube ale Prestatorului.
Client/Clienti reprezintă orice persoană fizică, în vârstă de cel puţin 16 ani, având capacitate de exerciţiu deplină, precum şi orice persoană juridică sau persoană fizică autorizată care accesează Platforma Online.
Comandă Client reprezintă cererea de servicii înregistrată de către Client prin intermediul modalităţilor de colectare a cererilor puse la dispoziţie prin intermediul Platformei Online.

2. Drepturile de proprietate intelectuală

Conţinutul site-ului proconfort.ro, reprezentând imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate, este integral proprietatea Pro Confort şi a furnizorilor săi şi este apărat de Legea privind dreptul de autor şi drepturile conexe şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul Pro Confort a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.
Pro Confort nu îşi asumă responsabilitatea şi nu poate fi învinuită pentru pagubele apărute prin folosirea conţinutului site-ului.

3. Exonerarea de răspundere

Pro Confort nu garantează că site-ul, serverele pe care este găzduit, sau e-mailurile trimise de la proconfort.ro sunt fără viruşi sau alte componente informatice cu caracter potenţial dăunător, că nu conţine erori, omisiuni, defecţiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alţi factori similari. Clientul foloseşte site-ul pe riscul propriu, Prestatorul fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informaţiilor de pe site. Pro Confort nu este răspunzătoare de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

4. Limita accesului la site

Clienţii site-ului proconfort.ro pot face comentarii şi orice alte comunicări, pot să transmită sugestii, întrebări sau informaţii, dacă limbajul acestora este civilizat, iar conţinutul comunicărilor nu este ilegal, obscen, ameninţător, defăimător, nu tulbura în nici un fel viaţa privată a altor persoane, nu încalca drepturile de proprietate intelectuală, nu conţine viruşi, nu serveşte unor campanii de promovare care nu au legătură cu proconfort.ro, nu sunt e-mailuri în masă ori orice altă formă de spam. Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice ori în numele oricărei alte entităţi vor fi raportate organelor abilitate. Prestatorul nu îşi asumă responsabilitatea şi nici nu va putea fi obligat la niciun fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicări.

PRO CONFORT WINDOWS

Suntem o companie dedicată fabricării de ferestre și uși PVC și de peste 20 de ani proiectăm, producem și instalăm elemente de tâmplărie din PVC sau Aluminiu.

La noi puteți găsi o gamă completă de ferestre şi uşi din PVC cu geam termoizolant, uși rezidențiale, uși glisante, uși culisante cu ridicare (HST), uşi oscilo-culisante în forme şi tipo-dimesiuni diverse.