Ferestre termopan
CONFORT 80+

Beneficile ferestrelor și ușilor de balcon
CONFORT 80+

realizate cu profile din PVC GEALAN S9000, geam termoizolant cu grosime de până la 52 mm și feronerie performantă

Beneficii
Cost
Izolație termică

Izolație termică

Ferestrele termopan CONFORT 80+ sunt echipate cu geam termoizolant de ultimă generație, cu 2 sau 3 foi de sticlă. Proprietățile excelente de izolație termică determină confortul termic și participă activ la reducerea costurilor cu energia necesară încălzirii sau răcirii, atât pe timp de iarnă, cât și pe timp de vară. Coeficient Uw până la 0.89 W/m²K în funcție de geamul termopan folosit.

Izolație fonică

Izolație fonică

Ferestrele termopan din gama CONFORT 80+ sunt echipate cu pachete de geam termoizolant realizate cu sticlă de înaltă calitate și profile din PVC GEALAN S9000, cu proprietăți excelente de izolație fonică, ce oferă avantaje în ceea ce privește atenuarea zgomotele din exteriorul locuinței.

Beneficile Ferestrelor
CONFORT 80+

realizate cu profile din PVC
GEALAN S9000, geam termoizolant cu două sau 3 foi de sticlă CONFORT cu grosime de până la 52 mm și feronerie performantă.
Izolație termică

Izolație termică

Ferestrele termopan CONFORT 80+ sunt echipate cu geam termoizolant de ultimă generație, cu 2 sau trei foi de sticlă. Proprietățile excelente de izolație termică determină confortul termic, prin reducerea costurilor cu energia necesară încălzirii sau răcirii, atât pe timp de iarnă, cât și pe timp de vară.

Izolație fonică

Izolație fonică

Ferestrele termopan din gama CONFORT 80+ sunt echipate cu pachete de geam termoizolant realizate cu sticlă de înaltă calitate și profile din PVC de diverse grosimi, cu proprietăți excelente de izolație fonică, ce oferă avantaje în ceea ce privește atenuarea zgomotele din exteriorul locuinței.

Protecție

Protecție

Toate ferestrele termopan CONFORT 80+ sunt echipate în varianta standard cu puncte de închidere și feronerie cu diverse grade de securitate ce asigură durabilitatea ferestrei și siguranța locuinței.

Culoare

Culoare

În funcție de concept și de stilul construcției,  ferestrele termopan CONFORT 80+ pot fi realizate nu doar în alb, ci și în GEALAN-acrylcolor®, precum și cu folii decorative cu aspect de lemn sau placare cu aluminiu.

Personalizare

Personalizare

Îți putem personaliza ferestrele cu forme și dimensiuni diverse. Geometria profilurilor, tipul de deschidere și împărțirea ferestrelor ne permit să construim ceea ce îți dorești.

SISTEMUL DE PROFILE
GEALAN S9000

GEALAN S9000 este combinația de profile individuale din cadrul sistemului S 9000. Aceasta oferă posibilitatea de a construi, utilizând profile standard și rigidizări standard din oțel de 2 mm, și elemente de ferestre colorate pentru locuințe pasive, în conformitate cu directiva ift WA-15/2. Coeficientul Uf de 0,89 W/(m²K) verificat confirmă caracteristicile de bază excelente de izolare termică. Cu GEALAN S9000, în cazul utilizării tehnicii de lipire STV®, sunt posibile dimensiuni maxime ale cercevelei de până la 2,40 m.

Caracteristici

  • Adâncime de construcţie de 83 mm
  • 6 camere de termoizolare de mari dimensiuni
  • Armatura din oţel zincat de 2 mm
  • Sistem de etanşeizare cu trei garnituri
  • Sistemul patentat GECCO de ventilaţie
  • Coeficient de transfer termic de până la 0,89 W/m2K,
     în funcţie de geamul folosit
Image
Geam termoizolant

Geam termoizolant

Pachetele de geam termoizolant utilizate în producția ferestrelor CONFORT 80+ au în componență sticlă produsă în cele mai moderne fabrici Saint-Gobain
mai mult
Culori

Culori

Aveți la dispoziție o gamă variată de culori obținute prin foliere, culori speciale pe care le puteți alege pentru ferestrele termopan  CONFORT 80+
mai mult
Feronerie

Feronerie

Ferestrele CONFORT 80+ sunt echipate cu feronerie ROTO NT sau G-U și includ în standard: microventilație și sisteme de protecție și securitate la acționare.
mai mult

Doriți mai multe informații despre
produsele și serviciile noaste?

Sunați la numărul (+4) 0720 777 609 și un reprezentant PRO CONFORT vă va oferi informațiile necesare sau completați formularul de solicitare ofertă de preț ferestre și uși și vă vom contacta în cel mai scurt timp!
Ofertele de preț se realizează GRATUIT și nu generează obligații contractuale!

PRO CONFORT WINDOWS

Suntem o companie dedicată fabricării de ferestre și uși PVC și de peste 20 de ani proiectăm, producem și instalăm elemente de tâmplărie din PVC sau Aluminiu.

La noi puteți găsi o gamă completă de ferestre şi uşi din PVC cu geam termoizolant, uși rezidențiale, uși glisante, uși culisante cu ridicare (HST), uşi oscilo-culisante în forme şi tipo-dimesiuni diverse.