Ferestre termopan
CONFORT 70+

Beneficile ferestrelor și ușilor de balcon
CONFORT 70+

realizate cu profile din PVC GEALAN S8000, geam termoizolant cu grosime de până la 44 mm și feronerie performantă

Beneficii
Cost
Izolație termică

Izolație termică

Ferestrele termopan CONFORT 70+ sunt echipate cu geam termoizolant de ultimă generație, cu 2 sau 3 foi de sticlă. Proprietățile excelente de izolație termică determină confortul termic, prin reducerea costurilor cu energia necesară încălzirii sau răcirii, atât pe timp de iarnă, cât și pe timp de vară. Coeficient Uw până la 1.2 W/m²K în funcție de geamul termopan folosit.

Izolație fonică

Izolație fonică

Ferestrele termopan din gama CONFORT 70+ sunt echipate cu pachete de geam termoizolant realizate cu sticlă de înaltă calitate și profile din PVC de diverse grosimi, cu proprietăți excelente de izolație fonică, ce oferă avantaje în ceea ce privește atenuarea zgomotele din exteriorul locuinței.
Protecție

Protecție

Toate ferestrele termopan CONFORT 70+ sunt echipate în varianta standard cu puncte de închidere și feronerie cu diverse grade de securitate ce asigură durabilitatea ferestrei și siguranța locuinței.

Culoare

Culoare

În funcție de concept și de stilul construcției,  ferestrele termopan CONFORT  70+ pot fi realizate nu doar în alb, ci și cu folii decorative cu aspect de lemn sau aspect metalic.

Personalizare

Personalizare

Îți putem personaliza ferestrele cu forme și dimensiuni diverse. Geometria profilurilor, tipul de deschidere și împărțirea ferestrelor ne permit să construim ceea ce îți dorești.

SISTEMUL DE PROFILE GEALAN

Sistemul de profile Gealan S8000 IQ, indiferent de versiunea arhitecturii, cu 5 sau 6 camere de aer, demonstrează orientarea consecventă către piață a GEALAN. Eficiența economică și optimizarea utilizării materialelor au reprezentat aspectele centrale avute în vedere la construcția acestui sistem de etanșare cu o adâncime de 74 mm - pentru o prelucrare mai ușoară și mai eficientă de către producătorii de ferestre.
Image

Gealan S8000, 5 camere

 • Adâncime de construcţie de 74 mm
 • 5 camere de termoizolare de mari dimensiuni
 • Armatura din oţel zincat de 1,5 sau 2 mm
 • Sistem de etanşeizare cu două garnituri
 • Sistemul patentat GECCO de ventilaţie
 • Coeficient de transfer termic de până la 1,2 W/m2K,
  în funcţie de geamul folosit
Image

Gealan S8000, 6 camere

 • Adâncime de construcţie de 74 mm
 • 6 camere de termoizolare de mari dimensiuni
 • Armatura din oţel zincat de 1,5 sau 2 mm
 • Sistem de etanşeizare cu două garnituri
 • Sistemul patentat GECCO de ventilaţie
 • Coeficient de transfer termic de până la 1,1 W/m2K,
  în funcţie de geamul folosit
Geam termoizolant

Geam termoizolant

Pachetele de geam termoizolant utilizate în producția ferestrelor CONFORT 70+ au în componență sticlă produsă în cele mai moderne fabrici Saint-Gobain
mai mult
Culori

Culori

Aveți la dispoziție o gamă variată de culori obținute prin foliere, culori speciale pe care le puteți alege pentru ferestrele termopan CONFORT 70+
mai mult
Feronerie

Feronerie

Ferestrele CONFORT 70+ sunt echipate cu feronerie ROTO NT sau G-U și includ în standard: microventilație și sisteme de protecție și securitate la acționare.
mai mult

Doriți mai multe informații despre
produsele și serviciile noaste?

Sunați la numărul (+4) 0720 777 609 și un reprezentant PRO CONFORT vă va oferi informațiile necesare sau completați formularul de solicitare ofertă de preț ferestre și uși și vă vom contacta în cel mai scurt timp!
Ofertele de preț se realizează GRATUIT și nu generează obligații contractuale!

PRO CONFORT WINDOWS

Suntem o companie dedicată fabricării de ferestre și uși PVC și de peste 20 de ani proiectăm, producem și instalăm elemente de tâmplărie din PVC sau Aluminiu.

La noi puteți găsi o gamă completă de ferestre şi uşi din PVC cu geam termoizolant, uși rezidențiale, uși glisante, uși culisante cu ridicare (HST), uşi oscilo-culisante în forme şi tipo-dimesiuni diverse.