Culori

Nuanțe realizate prin înfloiere sau prin acoperirea cu un strat acrilic exterior

Nuanțe ce imită lemnul

Nuanțe standard, realizate prin înfoliere

RealWood

Folie decorativă exclusivă


Extra standard

Nuanțe extra standard, realizate prin înfoliereStandard extins

Nuanțe standard extins, realizate prin înfoliere


Acrylcolor

Avantajele acrylcolor

În cadrul procesului de colorare al coextrudării, corpul de bază din PVC de culoare albă este contopit în mod irevocabil cu sticla acrilică colorată. Din îmbinarea acestor materiale rezultă o suprafață de profil colorată, satinată, care poate rezista fără probleme la influențele atmosferice.

Rezistență la zgârierii

Suprafața acrilică dură este rezistentă împotriva zgârierii sau altor factori. Stratul acrilic este cu aprox. 0,5 mm mai gros decât fiecare strat de vopsea.

Culoare rezistentă

Sticla acrilică este un material deosebit de stabil din punct de vedere al culorii și rezistent la lumină. Stopurile autoturismelor sunt o dovadă a proprietăților acestui material.

Rezistență la intemperii

Ca parte componentă a fațadei exterioare, profilele pentru ferestre sunt expuse radiației solare, influențelor mediului înconjurător sau atmosferice și impacturilor mecanice. Pentru conservarea aspectului ferestrelor colorate sunt necesare profile care să reziste la astfel de solicitări. Cu ajutorul profilelor acrylcolor de la GEALAN, puteți scăpa de orice griji.

Ușor de îngrijit

Datorită suprafeței neporoase, ferestrele acrylcolor sunt ușor de curățat. În plus, efectul elegant obținut în urma perierii conferă rezistență împotriva murdăriei. În cazul unor zgârieturi la nivelul profilului, acestea pot fi îndepărtate ușor cu ajutorul unui burete abraziv.

Acrylcolor

Paleta de culori acrylcolor

Stratul acrilic oferă rezistență dublă față de suprafața PVC a ferestrelor albe.