Culori
ferestre și uși
CONFORT

Nuanțe realizate prin înfloiere sau prin acoperirea cu un strat acrilic exterior

Nuanțe ce imită lemnul

Nuanțe standard, realizate prin înfoliere

Standard Extins

Nuanțe standard extins, realizate prin înfoliere

ACRYLCOLOR

Avantajele acrylcolor

În cadrul procesului de colorare al coextrudării, corpul de bază din PVC de culoare albă este contopit în mod irevocabil cu sticla acrilică colorată. Din îmbinarea acestor materiale rezultă o suprafață de profil colorată, satinată, care poate rezista fără probleme la influențele atmosferice.

Rezistență la zgârierie

Suprafața acrilică dură este rezistentă împotriva zgârierii sau altor factori. Stratul acrilic este cu aprox. 0,5 mm mai gros decât fiecare strat de vopsea.

Culoare rezistentă

Sticla acrilică este un material deosebit de stabil din punct de vedere al culorii și rezistent la lumină. Stopurile autoturismelor sunt o dovadă a proprietăților acestui material.

Rezistență la intemperii

Ca parte componentă a fațadei exterioare, profilele pentru ferestre sunt expuse radiației solare, influențelor mediului înconjurător sau atmosferice și impacturilor mecanice.

Ușor de îngrijit

Datorită suprafeței neporoase, ferestrele acrylcolor sunt ușor de curățat. În plus, efectul elegant obținut în urma perierii conferă rezistență împotriva murdăriei.

Doriți mai multe informații despre
produsele și serviciile noaste?

Sunați la numărul (+4) 0720 777 609 și un reprezentant PRO CONFORT vă va oferi informațiile necesare sau completați formularul de solicitare ofertă de preț ferestre și uși și vă vom contacta în cel mai scurt timp!
Ofertele de preț se realizează GRATUIT și nu generează obligații contractuale!

PRO CONFORT WINDOWS

Suntem o companie dedicată fabricării de ferestre și uși PVC și de peste 20 de ani proiectăm, producem și instalăm elemente de tâmplărie din PVC sau Aluminiu.

La noi puteți găsi o gamă completă de ferestre şi uşi din PVC cu geam termoizolant, uși rezidențiale, uși glisante, uși culisante cu ridicare (HST), uşi oscilo-culisante în forme şi tipo-dimesiuni diverse.