Uși culisante sau uși armonice? Ce uși sunt cele mai potrivite pentru casa ta?

Uși culisante sau uși armonice? Ce uși sunt cele mai potrivite pentru casa ta?

Te afli în proces de reamenajare sau construcție a unei locuinţe? Dacă în planurile arhitecturale se regăsește un spațiu cu o deschidere mare către exterior, atunci înseamnă că poți să te orientezi către o ușă cu sistem culisant sau armonic. Nu ai nevoie de un specialist în design de interior. Ai nevoie de o ruletă, de puțină imaginație și de sfatul specialiștilor noștri.

Ușile culisante sau armonică CONFORT pentru deschideri mari sunt fabricate cu scopul de a închide spațiile vaste aducând un plus de confort și eleganță locuinței dându-i un aer modern, minimalist. Ca să alegi corect între o ușa armonică sau o ușă culisantă va trebui să ți cont de mărimea spațiilor, utilizarea acestora și particularitățile acestora.
Image

Ușile culisante cu ridicare CONFORT

sunt special concepute pentru spațiile mari și îţi vor oferi o perspectivă generoasă asupra exteriorului casei tale, senzaţia de libertate şi siguranţă. Cu o simplă întoarcere de mâner poţi crea o legătură continuă între interior şi exterior. Datorită feroneriei culisante, elementele pentru uși de mari dimensiuni pot fi deplasate cu ușurință. Nu contează dacă ușa este deschisă sau închisă. În orice caz, în cameră pătrunde multă lumină. Iar pragul aproape la nivelul pardoselii estompează distincția dintre interior și exterior.

Aspectul general al casei va fi remarcabil pentru că sunt apreciate casele moderne cu ferestre şi deschideri mari.

Realizate cu sistemele moderne de profile GEALAN HST și feronerie specială ce permite acţionarea simplă și în siguranţă, acest tip de uși te ajută să-ți organizezi locuința așa cum dorești. Ele se potrivesc în orice spațiu, în funcție de nevoile tale, se poate amplasa în terase, balcoane, living sau bucătărie.

Realizate cu sistemele moderne de profile GEALAN HST și feronerie specială ce permite acţionarea simplă și în siguranţă, acest tip de uși te ajută să-ți organizezi locuința așa cum dorești. Ele se potrivesc în orice spațiu, în funcție de nevoile tale, se poate amplasa în terase, balcoane, living sau bucătărie.

Uşi culisante în plan paralel SMOOVIO

oferă posibilitatea de deschidere a ambelor canaturi. Spațiul de locuit este prețios și, prin urmare, trebuie folosit în mod optim. Pentru prima dată, ușile culisante GEALAN-SMOOVIO® combină confortul sporit al soluțiilor pentru glisare cu o etanșeitate excepțională. O combinație de elemente de fixare nou dezvoltate, o geometrie inovatoare a profilelor și garnituri optimizate face totul posibil.

Spațiul de locuit este prețios și, prin urmare, trebuie folosit în mod optim. Pentru prima dată, GEALAN-SMOOVIO® combină confortul sporit al soluțiilor pentru glisare cu o etanșeitate excepțională. O combinație de elemente de fixare nou dezvoltate, o geometrie inovatoare a profilelor și garnituri optimizate ce face totul posibil.

Uşile oscilo-culisante CONFORT

oferă acces facil pe terase cu utilizare ergonomică a spaţiului din încăpere. Designul similar cu restul ferestrelor şi uşilor casei, permite integrarea acestora în conceptul arhitectural unitar al casei. Uşa oscilo-culisantă prezintă avantajul economiei de spaţiu pe care o căutaţi la o uşă glisantă și oferă o etanşare termică și fonică net superioară. În plus, siguranţa în momentul manevrării este garantată.

Cu un sistem exclusiv de culisare, uşa oscilo-culisantă permite o mişcare comodă şi lină, deplasând uşor cerceveaua spre interior. În momentul închiderii, partea mobilă se deplasează din nou spre exterior, rămânând în poziţie închisă perfect aliniată cu partea fixă, diferit de sistemul glisant.
Acest sistem permite închiderea cu maximă etanşeitate, rămânând perfect sigură prin punctele de închidere distribuite în jurul întregului perimetru al cercevelei. Uşa oscilo-culisantă poate fi construită cu profile obişnuite Gealan, oferind etanşeitate maximă, exploatare uşoară şi o mare rezistenţă.

Cu ajutorul sistemului de feronerie prin culisare, sistemele noastre nu utilizează spaţiul din interior pentru deschidere. Printr-o acţionare facilă a mânerului se realizează o aerisire optimă prin funcţia de basculare.
Image

Ușile armonice CONFORT

sunt soluțiile ideale pentru deschiderile mari, concepute cu un sistem ușor de folosit și fiabil. Utilizarea lor este uțoară și rapidă datorită feroneriei de calitate superioară și a materialelor rezistente care sunt folosite în fabricarea lor. Ușile armonice asigură un grad ridicat de izolare termică și fonică pentru momente confortabile. Sistemul tip acordeon din foi mobile care se pliază poate fi configurat pentru orice spaţiu, indiferent de dimensiune.

Doriți mai multe informații despre
produsele și serviciile noaste?

Sunați la numărul (+4) 0720 777 609 și un reprezentant PRO CONFORT vă va oferi informațiile necesare sau completați formularul de solicitare ofertă de preț ferestre și uși și vă vom contacta în cel mai scurt timp!
Ofertele de preț se realizează GRATUIT și nu generează obligații contractuale!

PRO CONFORT WINDOWS

Suntem o companie dedicată fabricării de ferestre și uși PVC și de peste 20 de ani proiectăm, producem și instalăm elemente de tâmplărie din PVC sau Aluminiu.

La noi puteți găsi o gamă completă de ferestre şi uşi din PVC cu geam termoizolant, uși rezidențiale, uși glisante, uși culisante cu ridicare (HST), uşi oscilo-culisante în forme şi tipo-dimesiuni diverse.