Nuanțe și texturi disponibile pentru ferestrele și ușile CONFORT

Nuanțe și texturi disponibile pentru ferestrele și ușile CONFORT

Culorile alese pentru exteriorul sau interiorul locuinței, mobilierul, amenajarea interioară sunt elemente de care trebuie să ținem cont când alegem nuanța de culoare a ferestrelor și a uşilor termopan. O fereastră bună are o durată de utilizare îndelungată şi de aceea este important să se potrivească cu arhitectura exterioară şi să completeze întregul aspect al locuinței.

Image

Cum alegem culoarea tâmplăriei PVC?

Ferestrele și ușile trebuie să pună în valoare arhitectura și designul clădirii și să se asorteze culorii alese pentru tencuială sau culorii naturale a materialelor de construcție, spre exemplu culorii cărămizilor aparente sau a pietrei naturale cu care este placată fațada sau zonă care înconjoară fereastra. O sugestie ar fi și alegerea aceleiași nuanțe pentru tâmplăria termopan, ușile de intrare și acoperiș. 

 

Nu în ultimul rând, este indicat ca alegerea cromaticii ferestrelor să țină cont și de localizarea construcției. Pentru cele din orașe se pot alege culori vibrante care să atragă atenția, în timp ce locuințele de vacanță, din zone rurale sau izolate, pot fi completate cu o paletă de culori relaxante care imită lemnul și natura

În ceea ce privește interiorul, culoarea ferestrelor poate completa aspectul general, dat de mobilier, zugrăveala și decorațiunile interioare, în același ton sau poate ieși din tipare prin contrast. O încăpere luminoasă, cu pereți albi, poate fi personalizată foarte bine cu tâmplărie termopan închisă la culoare. Acest contrast puternic poate fi ales atât în cazul ambianțelor rustice, cât și în cazul decorurilor moderne.

Pare complicat? Alegând ferestrele CONFORT poți sta liniștit: ai posibilitatea să alegi o culoare la exterior și una la interior, totul pentru ca ferestrele și ușile să se asorteze planurilor tale.

Aveți posibilitatea să alegeți din peste 70 de nuanțe simple, imitație de lemn sau acrylcolor

Doriți mai multe informații despre
produsele și serviciile noaste?

Sunați la numărul (+4) 0720 777 609 și un reprezentant PRO CONFORT vă va oferi informațiile necesare sau completați formularul de solicitare ofertă de preț ferestre și uși și vă vom contacta în cel mai scurt timp!
Ofertele de preț se realizează GRATUIT și nu generează obligații contractuale!

PRO CONFORT WINDOWS

Suntem o companie dedicată fabricării de ferestre și uși PVC și de peste 20 de ani proiectăm, producem și instalăm elemente de tâmplărie din PVC sau Aluminiu.

La noi puteți găsi o gamă completă de ferestre şi uşi din PVC cu geam termoizolant, uși rezidențiale, uși glisante, uși culisante cu ridicare (HST), uşi oscilo-culisante în forme şi tipo-dimesiuni diverse.