Cum participă geamul termoizolant la confortul și siguranța caminului tău

Cum participă geamul termoizolant la confortul și siguranța caminului tău

Locuința de vis este un loc in care te simți confotabil și care oferă protecție în fața capriciilor vremii. Vara ești ferit de temperaturile ridicate și de lumina puternică, iarna ești protejat de frig și de curenții reci de aer.

Principalele elementele care participă activ la asigurare confortului sunt ferestrele și ușile, puncte de tranziție dinspre interior spre exterior și invers. Dacă aceste deschideri sunt proiectate din materiale de înaltă calitate atunci sunteți cu un pas mai aproape de casa visată.

În cadrul unei ferestre geamul termoizolant constituie până la 70-80% din suprafața și are un rol important în asigurarea ambientului dorit. Acesta este principalul element care contribuie la gradul de confort din locuința dvs. datorită proprietăților de izolare termică și fonică.
 
Geamul termoizolant: reglează temperatura și fluxul de lumină oferind multe alte beneficii

CONFORT TERMIC

PE TIMP DE VARĂ
Geamul termoizolant permite pătrunderea luminii naturale, reflectând, în același timp, două treimi din căldura solară, pentru a evita supraîncălzirea încăperilor. Geamurile termoizolante Pro Confort ofera o reducere a costurilor cu energia electrică cu peste 30% în cazul geamului termoizolant cu 2 foi de sticlă și cu peste 40% în cazul geamului termoizolant cu 3 foi de sticlă.

 

PE TIMP DE IARNĂ
Geamul termoizolant reține căldura din încăpere și permite căldurii naturale să pătrundă, încălzind și mai mult spațiul interior. Astfel puteți alege ferestre de dimensiuni mari, fără a simți frigul de afară. Geamurile termoizolante Pro Confort, în funcție de numărul foilor de sticlă, ofera o izolare standard cu  un coeficient de transfer termic cuprins între 1.1 și 1.0 (W/m².K).pentru cele cu 2 foi de sticlă sau o izolare termică avansată cu au coeficient de transfer termic ≤ 0.6 (W/m².K) pentru pachetele de geam termoizolant cu 3 foi de sticlă.

CONFORT PE TIMPUL ZILEI

Ferestrele cu vitraje de dimensiuni mari permit o iluminare mai bună a spațiului interior, asigurând, în același timp, deschiderea și comunicarea cu exteriorul. În plus, folosirea redusă a corpurilor de iluminat artificial duce la un consum mai mic de energie.

SIGURANȚĂ ȘI SECURITATE

Vitrajele cu sticlă laminată elimină riscul accidentelor cauzate de posibilele spargeri ale sticlei și oferă securitate în cazul tentativelor de pătrundere prin efracție. Sticla laminată pentru siguranță este alcătuită dintr-o peliculă din plastic (PVB) intercalată între două panouri de sticlă. În cazul în care sticla se sparge, cioburile răman atașate de peliculă.

ECONOMII DE ENERGIE

Vitrajele cu sticlă laminată elimină riscul accidentelor cauzate de posibilele spargeri ale sticlei și oferă securitate în cazul tentativelor de pătrundere prin efracție. Sticla laminată pentru siguranță este alcătuită dintr-o peliculă din plastic (PVB) intercalată între două panouri de sticlă. În cazul în care sticla se sparge, cioburile răman atașate de peliculă.

CONFORT ACUSTIC

Geamul termoizolant de înaltă performanță  îmbunătățește substanțial consumul de energie și poate reduce cheltuielile cu peste 30%, în comparație cu un vitraj simplu. Sistemul etanș păstrează căldura înăuntru și, în același timp, permite luminii naturale să încălzească interiorul casei pe timp de iarnă. Pe timp de vară, vitrajele reflectă mare parte din căldura solară și elimină riscul supraîncălzirii spațiului. Datorită pierderilor reduse de căldură și utilizării mai puțin frecvente a aparatelor de aer condiționat și a corpurilor de iluminat, consumul de energie este micșorat.
Oferim o gamă largă de tipuri de pachete de geam termoizolant, în funcție de nevoile de confort. Puteți opta pentru ferestre cu funcție de izolare termică și control solar, ferestre perfect transparente, cu un grad ridicat de confort acustic sau ferestre cu grad ridicat de siguranță și securitate. Vezi multe detali despre tipuril de sticlă
Specialiștii nostri vă vor ajuta să alegeți tipul de geam termoizolant în funcție de orientarea ferestrelor locuinței, numărul lor și suprafața vitrată. De exemplu, pentru ferestrele orientate către nord recomandăm alegerea ferestrelor cu capacitate de izolare termică ridicată care permit trecerea luminii naturale. În cazul ferestrelor orientate către sud recomandăm alegerea pachetelor de geam termoizolant cu control solar, care limitează aportul de căldură din exterior și împiedică supraîncălzirea spațiilor interioare.

Doriți mai multe informații despre
produsele și serviciile noaste?

Sunați la numărul (+4) 0720 777 609 și un reprezentant PRO CONFORT vă va oferi informațiile necesare sau completați formularul de solicitare ofertă de preț ferestre și uși și vă vom contacta în cel mai scurt timp!
Ofertele de preț se realizează GRATUIT și nu generează obligații contractuale!

PRO CONFORT WINDOWS

Suntem o companie dedicată fabricării de ferestre și uși PVC și de peste 20 de ani proiectăm, producem și instalăm elemente de tâmplărie din PVC sau Aluminiu.

La noi puteți găsi o gamă completă de ferestre şi uşi din PVC cu geam termoizolant, uși rezidențiale, uși glisante, uși culisante cu ridicare (HST), uşi oscilo-culisante în forme şi tipo-dimesiuni diverse.