Accesorii
ferestre și uși
CONFORT

Rulouri exterioare

Rulourile exterioare oferă protecţie eficientă împotriva razelor solare, luminii puternice și a privirilor indiscrete. În zilele friguroase de iarnă, căldura rămâne în interior, asigurând confort şi siguranţă.

Rulourile exterioare sunt realizate din lamele de aluminiu sau PVC, ce se înfăşoară pe un tambur încastrat într-o casetă poziţionată în partea superioară a ferestrei.

În funcţie de materialul din care sunt confecţionate, rulourile exterioare pot avea diferite culori: PVC alb, aluminiu – alb, nuc, stejar auriu, mahon. Aceste rulouri oferă o izolare termică de U<0,85 W/mpK şi o izolare fonică până la clasa 4.
Rulouri ferestre

Plase contra insectelor


Plasele contra insectelor au rolul de a ne proteja de ţânţari, muşte sau alte insecte atunci când fereastra este deschisă.

Avantajele plaselor contra insectelor:
  • protecţia maximă împotriva insectelor, ceea ce îți oferă un somn liniştit;
  • fiabilitate, plasa fiind produsă din fibră de sticlă, iar rama din aluminiu;
  • întreţinere simplă;
  • vizibilitate bună în afară;
  • schimb permanent de aer între interior şi exterior.

Din punct de vedere constructiv şi al designului se pot realiza:
  •  cu balamale;
  •  fixe;
  •  plase plise;
  •  rulou.
Plase insecte

Glafuri interioare și exterioare

Glafurile au atât rol de protecţie, cât şi funcţie estetică, definitivând practic fereastra şi chiar îmbunătăţind aspectul faţadei, în cazul glafurilor de exterior.

Glafurile sunt disponibile în diferite nuanţe, de la imitaţie de marmură până la imitaţie de lemn.

Datorită suprafeţei laminate exterioare, glafurile sunt rezistente la umezeală şi zgârieturi şi sunt uşor de întreţinut.
Glafuri ferestre

Doriți mai multe informații despre
produsele și serviciile noaste?

Sunați la numărul (+4) 0720 777 609 și un reprezentant PRO CONFORT vă va oferi informațiile necesare sau completați formularul de solicitare ofertă de preț ferestre și uși și vă vom contacta în cel mai scurt timp!
Ofertele de preț se realizează GRATUIT și nu generează obligații contractuale!

PRO CONFORT WINDOWS

Suntem o companie dedicată fabricării de ferestre și uși PVC și de peste 20 de ani proiectăm, producem și instalăm elemente de tâmplărie din PVC sau Aluminiu.

La noi puteți găsi o gamă completă de ferestre şi uşi din PVC cu geam termoizolant, uși rezidențiale, uși glisante, uși culisante cu ridicare (HST), uşi oscilo-culisante în forme şi tipo-dimesiuni diverse.